Kommende arrangementer

Cocuura & Friends

Med Cocuura & Friends ønsker vi at åbne op for de svære dialoger og sammen hjælpe hinanden med at komme berøringsangsten til livs. 

Sammen er vi nemlig stærkere. Og kun sammen kan vi åbne op for dialogen og skabe en åben og ærlig kultur, hvor vi naturligt kerer os om hinanden.

Du vil få inspiration, møde andre ledere og medarbejdere, som alle ønsker at skabe en stærk kultur, hvor vi tør at tale om alt det, der er svært.

Vi har bl.a. haft besøg af journalist, Nick Horup, der fortalt om den berøringsangst, han oplevede i sin tid med Morten & Peter. Tidligere tv-vært, journalist og forfatter, Claus Elgaard, fortalte ærligt om ludomanien, der nær kostede ham livet, og den berøringsangst han dengang oplevede på sin arbejdsplads. Paraatlet Lisa Kjær Gjessing åbnede op for de svære situationer, da hun fik kræft og endte med en  amputation af venstre hånd, mens landsholdstræneren for det Færøske Håndboldlandshold, Peter Bredsdorff-Larsen, gav et indblik i hans arbejde med kultur i sportens verden.

Vi vil løbende invitere medlemmer og interesserede til Cocuura & Friends arrangementer rundt omkring i landet. Det er gratis at deltage.

Cocuura & Friends  

 Vores Cocuura & Friends arrangementer varer 1,5 time og emmer af tillid, åbenhed, humor og nærvær.
 
  • Ankomst og registering
  • Velkomst og opvarmning 
  • Inspirationsoplæg
  • Hverdagens berøringsangst 
  • Tak for i dag og mulighed for at netværke
 
Det er gratis at deltage. Ved udeblivelse uden afbud opkræves dog et no-show fee på 300kr.
 

Hvem kan deltage:

 
Alle Cocuura medlemmer og andre interesserede, der også ønsker at gøre op med berøringsangsten, styrke relationerne og øge trivslen på arbejdspladen. Og som er klar til at åbne op for dialogen – også de svære.
 

Vil du med til næste Cocuura & Friends?

Send os en mail og bliv inviteret til kommende arrangementer.

Andre artikler du kunne synes om

Søren Østergaard launch event den 31. maj 2024

Launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024 Ny ekspertUngdomsforsker Søren Østergaard Vi har virkelig glædet os til at ...
Udforsk

3 år uden berøringsangst

3 år uden berøringsangst Af: Lena Boel Den 15. marts 2021 gik Cocuura live. I 3 år har vi nu ...
Udforsk

Trivsel på arbejdspladsen med Troels Banggaard

Trivsel på arbejdspladsen Af: Lena Boel Den mentale trivsel er desværre udfordret og har store menneskelige og økonomiske omkostninger.  Hvordan ...
Udforsk

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Kom med til launch event

Kom med til launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, ungdomsforsker Søren Østergaard.

Bliv klogere på de unge generationer og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Se de nye videoer på det store lærred, og stil spørgsmål til den dygtige ungdomsforsker.
Det er gratis at deltage

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.