Udforsk

Cocuura-illustration-udforsk

Vi italesætter det, alle tænker, men som ingen tør at sige højt

Kritisk sygdom og alvorlige livskriser påvirker ikke kun den ramte, men også alle menneskerne omkring. Mange uvante og ukomfortable situationer kan opstå undervejs.

I Cocuuras digitale læringsunivers finder alle virksomhedens interne relationer konkret hjælp til de menneskelig svære situationer, der måtte opstå. Vi hjælper jer med at komme berøringsangsten til livs og italesætte det, alle tænker, men som ingen tør at sige højt.

Vores korte læringsvideoer giver håndgribelige råd og helt konkrete løsningsforslag til håndtering før, under og efter kritisk sygdom eller alvorlige livskriser.

Her finder I både inspiration til at forebygge og øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen og konkret hjælp, når krisen er indtruffet.

Hjælp hvor som helst, når som helst

Alle videoer opsummeres med Key Take aways, som også findes i en pdf-fil, så det er let at gemme eller printe de gode råd ud. Ligeledes kan alle videoer også høres som podcast. Jeres medarbejdere kan altså selv vælge det format, der passer til den enkelte.

Det skal være let og hurtigt at få hjælp – selv i en travl hverdag er hjælpen altid lige ved hånden. Al læring og inspiration kan ses igen og igen – hvor som helst og når som helst.

Nedenfor kan du se et eksempel på en læringsvideo med Daniel Svensson, som her giver gode råd til, hvordan ledere kan støtte op og skabe ro, når en medarbejder er kritisk syg eller står i en alvorlig livskrise.

L.4.7-min

Et fælles sprog

Med et medlemskab får alle virksomhedens ansatte fuld adgang til hele universet. Vi tror nemlig på, at en fælles forståelse og et fælles sprog er en hjælp til at åbne op for dialogen – også når det er svært. Videoerne kan ses hver for sig eller sammen, så alle har de samme værktøjer og en fælles reference, som kan hjælpe med at åbne op for det svære.

Hjælp til alle virksomhedens interne relationer

Uanset om du er leder, kollega eller selv står i en livskrise, vil der opstå menneskelig svære situationer. Men behovet for rådgivning og sparring kan variere. Derfor er alt indhold delt op i tre forskellige spor målrettet hhv. ledere, kollegaer og sygdomsramte. Her kan medlemmerne hurtigt finde relevante videoer til konkrete problemer, eller gå på opdagelse i hele universet.
Cocuura-Udforsk-svaer-samtale

Kompetent rådgivning

Vi samarbejder med stærke profiler fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden, som alle har en relevant baggrund og viden til at øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen.

Vi tror på, at sunde medarbejdere giver sundere virksomheder. Og at hvis vi tør at italesætte de svære ting i livet, så øger vi også den følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen. Det er både en menneskelig og økonomisk gevinst.
Derfor er vores ekspertpanel nøje udvalgt med kompetencer, som kan komme rundt om hele mennesket.

Eksperterne deler deres viden, giver konkrete råd og løsningsforslag, inspirerer og deler deres egne erfaringer.
Alt sammen for at få sundere medarbejdere, så I står stærkere den dag, bomben springer.

Direkte hjælp til konkrete situationer

Ikke to sygdomsforløb eller livskriser er ens, og der findes ingen facitliste. Alle tilfælde er helt særlige og skal håndteres i situationen. Med et medlemskab kan virksomhedens ansatte kontakte Cocuura og få direkte 1:1 sparring til konkrete situationer.

Har I behov for at få os ud og tale med berørte afdelinger, en leder eller enkelte medarbejdere, er der også mulighed for at tilkøbe denne specifikke hjælp.

Gør op med berøringsangsten og få sundere medarbejdere.

Med et medlemsskab får alle medarbejdere ubegrænset adgang til hele Cocuuras digitale læringsunivers – for mindre end hvad en kop kaffe koster
Årlig
Månedlig
Årlig rabat: 20%

Normalpris kr. 15, spar 20% ved årlig betaling

DKK 12 kr./md

Pris pr. måned, pr. medarbejder ekskl. moms. Faktureres årligt.
Rabatten er gældende ved årlig betaling. 

  • 5 dages gratis trial med fuld adgang.
  • Fuld adgang til alle læringsvideoer med ekspertråd, Key Take aways og podcasts.
  • Mulighed for at få direkte hjælp i konkrete situationer
  • Cocuura start kit med hjælp til at åbne dialogen.
  • 1 x #hvadfandensigermanlige foredrag* til værdi á kr. 25.000,-.
  • Artikler, viden, rådgivning, webinarer, foredrag, events m.m.

Alle priser er eks. moms.
Rabatten er gældende ved årlig betaling.
*Online foredrag. Er I over 200 ansatte, kan I vælge at få afholdt foredraget live på arbejdspladsen.

Ofte stillede spørgsmål

I betaler første gang, når de 5 dages prøveperiode er udløbet.
Ja, I modtager en faktura med det samme, når I tilmelder jer, og igen når beløbet opkræves.
Ja, vi modtager både Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Vi tager ikke i mod rene Dankort, da vores betalingsudbyder ikke understøtter dette.
Ja, I kan på betalingssiden vælge, om I ønsker at betale med kreditkort eller faktura.

Cocuura findes også på Engelsk. Når du er logget ind på Mit Cocuura, kan du vælge English i øverste højre hjørne af skærmen. Alle sider og take aways er oversat, og videoer er undertekstet på Engelsk.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.