Udforsk

Cocuura-illustration-udforsk

Styrk relationerne og øg trivslen på arbejdspladsen

Har I også indset, at en god frokostordning ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere? De nye generationer vil involveres, deres job skal give mening, og de vil være en del af et stærkt fællesskab.

En stærk kultur med gode relationer er et godt konkurrenceparameter, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har tillid til deres leder og kollegaer – og hvor de tør at tale om alt det, der kan være svært, kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen.

Vi vil alle opleve, at livets vej slår krøller. Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme jeres medarbejdere eller deres kære. Der er ingen, der går fri. 

Berøringsangsten sniger sig ind, når uvante og ukomfortable situationer opstår. Måden I håndterer de svære situationer på, betyder noget for medarbejdernes trivsel og sundhed – men det betyder også meget for jer som virksomhed, for jeres ry.

Hjælp hvor som helst, når som helst

Cocuura hjælper jer med at skabe en åben og ærlig kultur, hvor I tør at tale om alt det, der er svært. Hvor I har stærke relationer, naturligt kerer jer om hinanden og tør at vise omsorg – også når det er svært. 

Dygtige profiler fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden giver både ledere, kollegaer og medarbejdere inspiration til forebyggelse og konkrete råd i svære situationer. Vi hjælper jer med at øge trivslen og sundheden på arbejdspladsen.

Vores korte læringsvideoer opsummeres med Key Take aways, som også findes i en pdf-fil, så det er let at gemme eller printe de gode råd ud. Ligeledes kan alle videoer også høres som podcast. Jeres medarbejdere kan altså selv vælge det format, der passer til den enkelte.

Det skal være let og hurtigt at få hjælp – selv i en travl hverdag er hjælpen altid lige ved hånden. Al læring og inspiration kan ses igen og igen – hvor som helst og når som helst.

Nedenfor kan du se eksempler på vores læringsvideoer.

Eksempel på læringsvideo til dig,
der er leder

Leder-ikon
L.4.10
Situationsbestemt og synlig ledelse i pressede situationer
Tidligere erfaringer og gode ledelsesværktøjer er en fordel, når tingene spidser til. Men at forstå, hvad medarbejderen, der er i krise, forstår, er lige så vigtigt.

Eksempel på læringsvideo til dig,
der er sygdoms- eller kriseramt

Sygdomsramt-ikon
L.1.17_thumbnail
Sådan optimerer du din søvn,
når du er i- eller tæt på en krise

Når du er i krise, eller har en kriseramt pårørende, påvirker det ofte din søvn. Vi kan ikke fjerne krisen, men vi kan prøve at hjælpe dig med at optimere søvnen ift. de vilkår, din specifikke situation giver dig.

Eksempel på læringsvideo til dig,
der er kollega

K.4.7
Sådan kan du positivt påvirke din sygdomsramte kollega.
Når en af dine kollegaer er ramt af sygdom, stiller det krav til dig om, hvordan du møder din kollega. Men du kan faktisk påvirke din kollega positivt.

Eksempel på læringsvideo til
forebyggelse

Leder-ikon
L.1.6
Hvorfor er en sund og aktiv livsstil på arbejdspladsen vigtig?
Omkring halvdelen af al sygdom og tidlig død skyldes vores livsstil, primært hvad angår kost, alkohol, rygning og motion. Usund livsstil påvirker den fysiske og mentale sundhed og er ansvarlig for mange sygefraværsdage samt tidlig pension.

Eksempel på læringsvideo til
damage control

K.3.1
#hvadfandensigermanlige
Det er positivt, hvis din kollega ønsker at besøge virksomheden eller i et eller andet omfang vil arbejde. Men det første møde kan være svært både for dig og din kollega. Det ér en svær situation, for hvad siger man lige til en, som står midt i sit livs kamp?

Eksempel på læringsvideo til
videndeling

Leder-ikon
L.5.3
Opbakning ved genoptræning
Hvis din medarbejder er på vej tilbage til arbejdspladsen efter et længere sygdomsforløb, er det måske ikke helt ”back to normal” endnu. Din medarbejder står måske overfor et længere genoptræningsforløb, som du skal tage hensyn til.

Eksempel på Talkshow: Cocuura & Livets krøllede vej

Cocuura & Livets krøllede vej er talkshowet, hvor vi taler om alt det, der er svært.
Vores vært, Nick Horup, inviterer gæster fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden i studiet, som drøfter situationer, hvor berøringsangsten sniger sig ind på arbejdspladserne.
Talkshowet er tilgængeligt i både video og podcast format
LKV20_thumbnail_2560x1610

Et fælles sprog

Med et medlemskab får alle virksomhedens ansatte fuld adgang til hele universet. Vi tror nemlig på, at en fælles forståelse og et fælles sprog er en hjælp til at åbne op for dialogen – også når det er svært. Videoerne kan ses hver for sig eller sammen, så alle har de samme værktøjer og en fælles reference, som kan hjælpe med at åbne op for det svære.

Hjælp til alle virksomhedens interne relationer

Uanset om du er leder, kollega eller selv står i en livskrise, vil der opstå menneskelig svære situationer. Men behovet for rådgivning og sparring kan variere. Derfor er alt indhold delt op i tre forskellige spor målrettet hhv. ledere, kollegaer og sygdomsramte. Her kan medlemmerne hurtigt finde relevante videoer til konkrete problemer, eller gå på opdagelse i hele universet.
Cocuura-Udforsk-svaer-samtale

Kompetent rådgivning

Vi samarbejder med stærke profiler fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden, som alle har en relevant baggrund og viden til at øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen.

Vi tror på, at sunde medarbejdere giver sundere virksomheder. Og at hvis vi tør at italesætte de svære ting i livet, så øger vi også den følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen. Det er både en menneskelig og økonomisk gevinst.
Derfor er vores ekspertpanel nøje udvalgt med kompetencer, som kan komme rundt om hele mennesket.

Eksperterne deler deres viden, giver konkrete råd og løsningsforslag, inspirerer og deler deres egne erfaringer.
Alt sammen for at få sundere medarbejdere, så I står stærkere den dag, bomben springer.

Direkte hjælp til konkrete situationer

Ikke to sygdomsforløb eller livskriser er ens, og der findes ingen facitliste. Alle tilfælde er helt særlige og skal håndteres i situationen. Med et medlemskab kan virksomhedens ansatte kontakte Cocuura og få direkte 1:1 sparring til konkrete situationer.

Har I behov for at få os ud og tale med berørte afdelinger, en leder eller enkelte medarbejdere, er der også mulighed for at tilkøbe denne specifikke hjælp.

Gør op med berøringsangsten og få sundere medarbejdere.

Med et medlemsskab får alle medarbejdere ubegrænset adgang til hele Cocuuras digitale læringsunivers – for mindre end hvad en kop kaffe koster
Årlig
Månedlig
Årlig rabat: 20%

Normalpris kr. 25, spar 20% ved årlig betaling

DKK 20 kr./md

Pris pr. måned, pr. medarbejder ekskl. moms. Faktureres årligt.
Rabatten er gældende ved årlig betaling. 

  • 5 dages gratis trial med fuld adgang.
  • Fuld adgang til alle læringsvideoer med ekspertråd, Key Take aways og podcasts.
  • Mulighed for at få direkte hjælp i konkrete situationer
  • Cocuura start kit med hjælp til at åbne dialogen.
  • 1 x #hvadfandensigermanlige foredrag* til værdi á kr. 25.000,-.
  • Artikler, viden, rådgivning, webinarer, foredrag, events m.m.

Alle priser er eks. moms.
Rabatten er gældende ved årlig betaling.
*Online foredrag. Er I over 200 ansatte, kan I vælge at få afholdt foredraget live på arbejdspladsen.

Ofte stillede spørgsmål

I betaler første gang, når de 5 dages prøveperiode er udløbet.
Ja, I modtager en faktura med det samme, når I tilmelder jer, og igen når beløbet opkræves.
Ja, vi modtager både Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Vi tager ikke i mod rene Dankort, da vores betalingsudbyder ikke understøtter dette.
Ja, I kan på betalingssiden vælge, om I ønsker at betale med kreditkort eller faktura.

Cocuura findes også på Engelsk. Når du er logget ind på Mit Cocuura, kan du vælge English i øverste højre hjørne af skærmen. Alle sider og take aways er oversat, og videoer er undertekstet på Engelsk.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

MadsHansen-Cocuura

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.