#hvadfanden sigermanlige foredrag

Cocuura-Eksperter-foredrag

Foredrag med stifterne af  Cocuura – Lena Boel og Mads Hansen. De var begge på toppen af deres karriere, da en cancerdiagnose satte en kæp i karrierehjulet. Begge mærkede på egen krop, hvor svært det var for både medarbejdere, ledere og kollegaer omkring dem at forholde sig til deres diagnose. Alle ville gerne hjælpe, men vidste ikke hvordan.

#Hvad­Fanden­Siger­ManLige?

Hvor tæt på kan man komme som leder, og hvordan viser man bedst sin støtte, når en medarbejder står i en livskrise, eller har en krise helt tæt på livet? 

Og hvad siger man lige, når en god kollega kæmper sit livs kamp eller virkelig er udfordret i hverdagen? Den er svær – og måske vælger man i stedet ikke at sige noget?

Siden 2017 har makkerparret sat fokus på berøringsangsten og hjulpet virksomheder med at håndtere de menneskelig svære situationer, der ofte opstår, når kritisk sygdom og alvorlige livskriser rammer arbejdspladsen.

Men det er ikke kun alvorlig sygdom og livskriser, der er svære at tale om. Der opstår hver dag ukomfortable situationer, hvor berøringsangsten sniger sig ind på arbejdspladsen. 

#ErViGearetTilDet?

Foredraget #hvadfandensigermanlige stiller skarpt på virksomhedens “interne pårørende” og klæder både ledere og kollegaer bedre på til at lede og italesætte de svære emner, der følger med, når livets vej på en eller anden måde slår krøller.

Foto: Mette Mørk

Cocuura-Mads-Lena-Foredrag

#EnHjælpendeHånd

Hvor Lena Boel finder sin erfaring i erhvervslivet, er Mads Hansen på hjemmebane i elitesporten. Med erfaringer og paralleller fra begge verdener giver de best practice eksempler og helt konkrete værktøjer, som skal hjælpe virksomheder, sportens verden og erhvervslivet til at stå bedre, når livskriser rammer arbejdspladsen.

#hvadfandensigermanlige tager udgangspunkt i stifternes egne erfaringer, samt interviews og gode råd fra eksperter fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden.

#BrydTabuet

Gennem foredrag målrettet virksomheder, offentlige institutioner, erhvervsnetværk og sportsverdenen italesætter Lena Boel og Mads Hansen tabuet, berøringsangsten og forudindtagetheden, som de begge har oplevet. De giver samtidig deres take på, hvordan tabuet kommes til livs. Foredraget er et fyldt med humor og stikker på en positiv måde til de situationer, som vi alle ved, vi bør tage fat i – men som bare er rigtig svære.


Ud over foredrag tilbydes også workshops og direkte sparring omkring eventuelle problemstillinger.

Kontakt os og hør mere

Skriv til info@cocuura.com eller tag direkte kontakt på 70 20 52 50

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.