Kontakt Cocuura

Har du spørgsmål til Cocuuras digitale læringsunivers, dit medlemskab, samarbejdsmuligheder eller andet, kan du helt uforpligtende sende din forespørgsel eller kontakte os direkte på 70 20 52 50.

Ofte stillede spørgsmål

Gå til forsiden og tryk på knappen ”Kom i gang”. Navngiv jeres organisation og indtast hvor mange medarbejdere I er. Gennemfør betalingen og så har I fuld adgang til Cocuura.
Med vores 5 dages prøveperiode, har I adgang til medlemskabet med det samme. I forbindelse med betalingen, opretter du som administrator dit eget login til Cocuuras platform. Dette login fungerer både som administrator på platformen, hvor du kan styre jeres medlemskab og som dit personlige medlemskab til Cocuura. Du kan derfor både invitere alle jeres medarbejdere til at deltage med det samme og selv begynde at udforske platformen.
5 dages prøveperiode betyder ,at I gratis kan prøve Cocuura og se, om det er noget for jer. Opsiger I medlemskabet i løbet af prøveperioden, koster det jer ikke noget.
Fordi vi tilbyder 5 dages gratis prøveperiode, så opkræves I kr. 0,- ved tilmelding. Efter 5 dage hæves beløbet på det kreditkort, I har anvendt, eller I modtager en faktura på beløbet alt efter hvilken betalingsmetode, I har valgt. I kan på betalingssiden under Medlemsskabstotaler se, hvad I kommer til at betale, når beløbet opkræves.

Cocuura findes også på Engelsk. Når du er logget ind på Mit Cocuura, kan du vælge English i øverste højre hjørne af skærmen. Alle sider og take aways er oversat, og videoer er undertekstet på Engelsk.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.