Kontakt Cocuura

Har du spørgsmål til Cocuuras digitale læringsunivers, dit medlemskab, samarbejdsmuligheder eller andet, kan du helt uforpligtende sende din forespørgsel eller kontakte os direkte på 70 20 52 50.

Ofte stillede spørgsmål

Gå til forsiden og tryk på knappen ”Kom i gang”. Navngiv jeres organisation og indtast hvor mange medarbejdere I er. Gennemfør betalingen og så har I fuld adgang til Cocuura.
Med vores 5 dages prøveperiode, har I adgang til medlemskabet med det samme. I forbindelse med betalingen, opretter du som administrator dit eget login til Cocuuras platform. Dette login fungerer både som administrator på platformen, hvor du kan styre jeres medlemskab og som dit personlige medlemskab til Cocuura. Du kan derfor både invitere alle jeres medarbejdere til at deltage med det samme og selv begynde at udforske platformen.
5 dages prøveperiode betyder ,at I gratis kan prøve Cocuura og se, om det er noget for jer. Opsiger I medlemskabet i løbet af prøveperioden, koster det jer ikke noget.
Fordi vi tilbyder 5 dages gratis prøveperiode, så opkræves I kr. 0,- ved tilmelding. Efter 5 dage hæves beløbet på det kreditkort, I har anvendt, eller I modtager en faktura på beløbet alt efter hvilken betalingsmetode, I har valgt. I kan på betalingssiden under Medlemsskabstotaler se, hvad I kommer til at betale, når beløbet opkræves.

Cocuura findes også på Engelsk. Når du er logget ind på Mit Cocuura, kan du vælge English i øverste højre hjørne af skærmen. Alle sider og take aways er oversat, og videoer er undertekstet på Engelsk.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

MadsHansen-Cocuura

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.