Intro webinar

Introduktion til
Cocuura universet

Værter: Lena Boel & Mads Hansen

Har du modet?

De sociale relationer på arbejdspladsen betyder meget for vores trivsel og arbejdsglæde generelt. Når en medarbejder står i en livskrise, betyder støtten og omsorgen fra kollegaerne ekstra meget. 

Men hvordan kan et digitalt læringsunivers bidrage til fællesskabet, sundheden og trivslen på arbejdspladsen? Hvad er et digitalt læringsunivers egentlig? Og har du modet til at tilbyde hele organisationen hjælp til det svære?

I dette intro webinar giver stifterne bag Cocuura, Lena Boel & Mads Hansen, en introduktion til, hvordan både ledere, kollegaer og medarbejdere midt i/tæt på en krise kan finde hjælp i det digitale læringsunivers. 

Du får en rundtur i universet og ser eksempler på de forskellige formater, der er omdrejningspunktet for læringen. Intro webinaret varer ca. 40 minutter.

Efter de 40 minutter ved du:

  • Hvorfor eksisterer Cocuura?
  • Hvilke problemer kan I få hjælp til?
  • Hvem kan finde hjælp i Cocuura?
  • Hvordan er det digitale læringsunivers bygget op?
  • Hvordan adskiller Cocuura sig fra en sundhedsforsikring?
  • Hvordan får man adgang til universet?
 
Da webinaret allerede er afholdt, kan du ikke anvende chatten, men du er velkommen til at kontakte os på info@cocuura.com eller telefon 70 20 52 50, hvis du har spørgsmål. 

Gratis intro webinar

Webinaret blev afholdt onsdag d. 30. november, men er tilgængeligt on-demand. Udfyld formularen, så modtager du et link til optagelsen af webinaret, som du kan se, når det passer dig.

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig ligeledes vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender inspiration og invitationer til kommende arrangementer. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Vil du have endnu flere gode råd?

Prøv Cocuura gratis i 5 dage inden I beslutter jer

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Kom med til launch event

Kom med til launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, ungdomsforsker Søren Østergaard.

Bliv klogere på de unge generationer og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Se de nye videoer på det store lærred, og stil spørgsmål til den dygtige ungdomsforsker.
Det er gratis at deltage

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.