Introduktion til Cocuuras læringsunivers for kollegaer

Husk humoren

Når din kollega rammes af kritisk sygdom, ulykke, depression, dødsfald i nærmeste familie eller står i en anden alvorlig livskrise, skal du  have stor respekt for alvoren i din kriseramte kollegas situation.

Men hverken kroppen eller hjernen kan holde til at gå i alvor, bekymring og frygt 24-7. Vi har brug for et frirum, et frikvarter til hjernen, hvor vi lige kan puste ud og samle nye kræfter til at kæmpe videre. Og her er humoren et rigtig godt redskab.

I denne video fortæller en af vores to stiftere, Lena Boel, hvorfor humor er, måske endda særligt, vigtigt, når livets vej slår krøller.

Hør, hvordan du kan give din kollega et frirum, og hvorfor det er vigtigt, at du stadig tør at smile og grine.

Har du lyst til at få mere inspiration?

Prøv Cocuura gratis i 5 dage inden I beslutter jer

Det kræver mod at vise omsorg

Livsstilssygdomme, kritisk sygdom og alvorlige livskriser bliver aldrig hverdagskost, men det rammer alle arbejdspladser. 
Ofte opstår der ukomfortable situationer og berøringsangsten rammer mange, når livet udfordrer. For hvad siger man lige til en værdsat medarbejder og kollega, når livet er allermest skrøbeligt? Det er svært – men netop dérfor er det vigtigt!

Vi kan lukke øjnene, men problemet forsvinder ikke.

Lad os i stedet komme berøringsangsten til livs og sammen åbne op for de menneskelig svære dialoger – også når livets vej slår krøller.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Kom med til launch event

Kom med til launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, ungdomsforsker Søren Østergaard.

Bliv klogere på de unge generationer og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Se de nye videoer på det store lærred, og stil spørgsmål til den dygtige ungdomsforsker.
Det er gratis at deltage

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.