Borgmester Viborg Kommune

Ulrik Wilbek

Den 1. januar 2018 overtog Ulrik Wilbek borgmesterposten i Viborg Kommune. Lokalpolitikeren er uddannet skolelærer, men måske mest kendt fra sin tid som håndboldtræner, bl.a. som landholdstræner for både herre- og damelandsholdet.

Borgmesteren har desuden skrevet 7 bøger og har afholdt over 1000 foredrag om ledelse, motivation og talentudvikling. Wilbek er uddannet i NLP, coaching og har licens til at teste i Garudas person- & kompetenceprofiler. Han var den første træner, der inddrog profilen som værktøj på håndbold herrelandsholdet.

Ulrik Wilbek betragter ledelse ud fra både sportsscenen, erhvervsscenen og den offentlige scene. Den erfarne leder deler her på Cocuura ud af sine gode råd og kobler det bedste fra alle verdener, hvilket giver en nuanceret og spændende tilgang til ledelse.

I 2020 fik Wilbeks hustru en stor blødning i hovedet og borgmesteren ved derfor, desværre, hvad han taler om, når det gælder kritisk sygdom og alvorlige livskriser.

Ulrik-Wilbek

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Kom med til launch event

Kom med til launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, ungdomsforsker Søren Østergaard.

Bliv klogere på de unge generationer og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Se de nye videoer på det store lærred, og stil spørgsmål til den dygtige ungdomsforsker.
Det er gratis at deltage

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.