Spirituel erhvervsrådgiver

Rikke Hertz

Rikke Hertz er sprituel erhvervsrådgiver, og har i mere end 20 år arbejdet professionelt med organisationsudvikling, virksomhedsrådgivning, køb og salg af virksomheder, samt med mennesker, der ønsker at gå nye veje. Derigennem har Rikke Hertz opbygget et stort netværk i mange brancher, og er idag også ejer af flere virksomheder.

Rikke Hertz’ vision er, at bringe det spirituelle univers ind i erhvervslivet og gøre det anerkendt, anvendt og respekteret, som et middel til at nå virksomhedens resultater og dine personlige mål.

Besøg rikkehertz.com

Rikke-Hertz-Cocuura

Fotograf: Peter Nørby

Rikke Hertz tilbyder

Karma synkronicitet og mod

Karma, synkronicitet og mod

De tre overordnede, universelle love – karma, synkronicitet og mod – tager afsæt i den enkle sandhed, at livet er 100% på din side og vil dig det bedste, hvis du tør give slip, følge din intuition og gå hjertets vej.

Rikke Hertz lærer dig kunsten at give alting videre, så lykken hele tiden cirkulerer. Og har du først fået øjnene op for det karmiske regnskab og fundet modet til at integrere det i dit liv, giver det pludselig meget mere mening at stå ud af sengen om morgenen.

Spirituel - Din sjæl kan lede dig til succes

Spirituel - Din sjæl kan lede dig til succes

Lær hvordan du kan bruge din sjæls visdom og hjertes hvisken til at nå dine mål og drømme. SPIRITUEL – Din sjæl kan lede dig til succes er bogen om Rikkes personlige vej til, hvordan hun er nået dertil, hvor hun er i dag. 

En vej der har været fyldt med både risici, smerte, skam og personlige kampe, og som viser, hvor langt man kan nå med troen på sig selv, og at vi alle er hjulpet af noget, der er langt større end os selv.

Karma synkronicitet og mod

Karma synkronicitet og mod (Lydbog)

De tre overordnede, universelle love – karma, synkronicitet og mod – tager afsæt i den enkle sandhed, at livet er 100% på din side og vil dig det bedste, hvis du tør give slip, følge din intuition og gå hjertets vej.Rikke Hertz lærer dig kunsten at give alting videre, så lykken hele tiden cirkulerer. 

Og har du først fået øjnene op for det karmiske regnskab og fundet modet til at integrere det i dit liv, giver det pludselig meget mere mening at stå ud af sengen om morgenen.

Lydbogen er indtalt af Rikke.

Spirituelle Stunder - Familie & Følelse

I denne bog giver Rikke sine råd til et liv mere i balance, mening og spiritualitet. Mød journalist Thomas Skov, som ofte føler dårlig samvittighed: Når han arbejder, føler han, at han burde være mere sammen med familien, og omvendt. Og mød Malouna, som er bange for at miste sin alvorligt syge søn.

Spirituelle Stunder - Kærlighed & Intuition

Spirituelle Stunder - Kærlighed & Intuition

I denne bog giver Rikke sine råd til et liv med mere kærlighed, intuition og spiritualitet. Råd, som kan bruges uanset om du vil finde den store kærlighed eller blive bedre til at træffe gode beslutninger i dit liv.

To kvinder fortæller om deres udfordringer med kærlighed og tvivl. Mød Nina, som føler sig usikker i nye kærlighedsrelationer, og Julie, som er iværksætter og gerne vil kunne stole nok på, at det, hun gør, er godt nok.

Rikke hjælper dem med at finde de svar, de søger, fra en spirituel verden, som kan føre os alle tættere på kærligheden og os selv.

Rikke-Hertz-Cocuura-small

Foredrag med Rikke Hertz

I forbindelse med udgivelsen af Rikkes bog “Karma, synkronicitet og mod,” er det med stor glæde, at vi inviterer til et personligt og inspirerende foredrag med Rikke Hertz.

Du har nu mulighed for at opleve Rikke i et foredrag om sit liv og om vejen dertil, hvor hun står i dag. En vej, der har været fyldt med både risici og personlige kampe, men som viser, hvor langt man kan nå med mod til at tro på, at vi alle er støttet af noget, der er langt større end os selv.

Rikke vil fortælle om, hvordan hun selv lader sig guide af synkronicitet, og hvordan det spirituelle har givet hende mod til at udleve sit fulde potentiale og leve i overensstemmelse med karmaloven.

Notesbog

Notesbog

Notesbog har til formål at støtte dig i at nedskrive dine vigtige guldnoter. Brug den som taknemmelighedsdagbog, hvor du hver aften fokuserer på alle de ting, du er taknemmelige for, brug den som dagbog til at berette dine daglige tanker og ideer eller hav den blot liggende ved dit skrivebord/sofabord eller spisebord til at nedskrive alle de vigtige ting.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.