Dit Cocuura medlemskab

Cocuura-Kollega

Meget mere end et digitalt læringsunivers

Cocuuras digitale læringsunivers er fyldt med gode og konkrete råd til både forebyggelse, damage control og videndeling. Men dit medlemskab indeholder så meget mere. Her får du et overblik over alt det, dit Cocuura medlemskab giver adgang til. 
Inspiration og læring

Vores 3-7 minutters læringsvideoer med vores dygtige eksperter er omdrejningspunktet i universet. Alle læringsvideoer findes også i podcast version og med en tilhørende take away fil. Universet indeholder desuden interviews, artikler, foredrag og webinar med spændende profiler, som deler deres faglige viden og personlige erfaringer.

Hverdagens berøringsangst

Den sidste fredag i måneden udkommer vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej, hvor vi med Nick Horup som vært inviterer to gæster i studiet og drøfter hverdagens berøringsangst. Eksempler fra det virkelige liv, som vi modtager fra jer på arbejdspladserne. Talkshowet er selvfølgelig tilgængeligt for dig som medlem.

Events og arrangementer

Vi inviterer løbende til fysiske events og arrangementer. Hvert kvartal samler vi medlemmerne på tværs af virksomheder til Cocuura & Friends morgen-/gå-hjem møder. Og her sker der noget magisk – her kan vi virkelig åbne op for de svære dialoger. 

Direkte sparring

Vi slår et slag for træning i fredstid, men vi ved, at alle virksomheder før eller senere får medarbejdere i krise. Med et Cocuura medlemskab har I mulighed for at få 1:1 sparring i konkrete situationer. Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os på help@cocuura.com, så aftaler vi et tidspunkt, der passer dig.

Synlighed i hverdagen

En stærk kultur med modet til at vise omsorg og tale om det svære skal trænes – hver dag. Derfor har I modtaget et start kit med postkort, konkrete hjælpemidler og statement plakater, så de vigtige budskaber giver en kærlig reminder i hverdagen. Tag fat i din leder, hvis du har brug for et start kit.

Nedenfor kan du se, hvordan vi on-boarder og sikrer maksimal udnyttelse af medlemskabet.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål til dit Cocuura medlemskab? Skriv til info@cocuura.com eller tag direkte kontakt på 70 20 52 50

Kom godt i gang

Det er vigtigt for os, at I kommer godt i gang og får maksimal udnyttelse af jeres Cocuura medlemskabet. Derfor starter vi med en Kick Off (online elle fysisk afhængig af virksomhedens størrelse og ønsker), hvor alle får en rundtur i universet og en introduktion til hele medlemskabet.

Når du opretter dit personlige Cocuura login, starter et velkomst-flow, hvor du bliver guidet rundt i universet, får inspiration og viden om, hvordan du kan benytte dit medlemskab.

Er du nysgerrig på, hvordan universet er bygget op, kan du her se en 4-minutters rundtur.

Cocuura Ambassadors

For at sikre en god on-boarding, intern adaption og maksimal udnyttelse af jeres medlemskab, har vi udviklet Cocuura Ambassadors konceptet. I har mulighed for at udvælge interne ambassadører, som vi klæder ekstra godt på og har en tættere dialog med. 

Ambassadørerne er både med til at få budskaberne ud i din organisation, så I sikrer optimal udnyttelse af medlemskabet, og giver os værdifuld feedback, så vi kan blive endnu bedre og udvikle efter jeres behov og ønsker.

Vil du være Cocuura Ambassador, er du velkommen til at kontakte os.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.