Introduktion til Cocuuras digitale læringsunivers

Styrk relationerne og øg trivslen på arbejdspladsen

Har I også indset, at en god frokostordning ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere? De nye generationer vil involveres, deres job skal give mening, og de vil være en del af et stærkt fællesskab.

En stærk kultur med gode relationer er et godt konkurrenceparameter, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har tillid til deres leder og kollegaer – og hvor de tør at tale om alt det, der kan være svært, kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen.

Vi vil alle opleve, at livets vej slår krøller. Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme jeres medarbejdere eller deres kære. Der er ingen, der går fri. 

Berøringsangsten sniger sig ind, når uvante og ukomfortable situationer opstår. Måden I håndterer de svære situationer på, betyder noget for medarbejdernes trivsel og sundhed – men det betyder også meget for jer som virksomhed, for jeres ry.

Cocuura hjælper jer med at skabe en åben og ærlig kultur, hvor I tør at tale om alt det, der er svært. Hvor I har stærke relationer, naturligt kerer jer om hinanden og tør at vise omsorg – også når det er svært. Vi hjælper jer med at øge trivslen og sundheden på arbejdspladsen.

Med eksperter fra erhvervslivet, sportens- & den sundhedsfaglige verden får alle virksomhedens relationer konkrete værktøjer og gode råd til at skabe stærke relationer, så I kan øge trivslen, sundheden og skabe et godt arbejdsmiljø med resiliente medarbejdere.

L.1.6

Det kræver mod at vise omsorg

I vores digitale læringsunivers får alle jeres interne relationer indsigter og konkrete værktøjer til at øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen.

Vi italesætter det, alle tænker, men som ingen tør at sige højt. Og vi hjælper jer med at komme berøringsangsten til livs og åbne op for de ærlige og sårbare dialoger.  

Gennem korte og konkrete læringvideoer, podcasts, take away filer, talkshow og interviews finder I konkret hjælp og inspiration til både forebyggelse, damage control, samt fremadrettet videndeling og læring.

Med stærke kompetencer fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden erstatter vi berøringsangst med konkrete løsningsforslag.

Alle vores eksperter har en relevant baggrund og viden til at øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen. 

 

En rundtur i universet

Er I nysgerrige på Cocuuras digitale læringsunivers, kan I her se en 4-minutters rundtur i universet.

Her får I en introduktion til de forskellige formater og kan se, hvordan vi hjælper både ledere, kollegaer og de medarbejdere, der måtte stå i svære situationer.

Screenshot 2022-06-15 at 17.14.54

Skab en åben og ærlig kultur på din arbejdsplads

Kontakt os og hør, hvordan Cocuura kan hjælpe dig og din arbejdsplads.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Kom med til launch event

Kom med til launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, ungdomsforsker Søren Østergaard.

Bliv klogere på de unge generationer og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Se de nye videoer på det store lærred, og stil spørgsmål til den dygtige ungdomsforsker.
Det er gratis at deltage

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.