Introduktion til Cocuuras digitale læringsunivers

#hvadfandensigermanlige?
Har du modet?

Kritisk sygdom og alvorlige livskriser bliver aldrig hverdagskost, men det rammer alle arbejdspladser.

Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme både os selv og vores kære. 

Det stiller krav til både jeres virksomhed, jeres ledere og kollegaer, som skal håndtere de ukomfortable og  menneskelig svære situationer, der ofte opstår, når livets vej slår krøller. 

Berøringsangsten rammer mange, for hvad siger man lige til en værdsat medarbejder eller kollega, når livet er allermest skrøbeligt? Det er svært, men netop derfor er det vigtigt! Men det kræver mod at vise omsorg. 

Men det er ikke kun livskriser, der er svære at tale om. Der opstår hver dag ukomfortable situationer, hvor berøringsangsten sniger sig ind på arbejdspladsen.

Cocuura hjælper jer med at skabe en åben og ærlig kultur, hvor I tør at tale om alt det, der er svært. Hvor I har stærke realtioner, naturligt kerer jer om hinanden og tør at vise omsorg – også når det er svært. Vi hjælper jer med at øge trivslen og sundheden på arbejdspladsen.

Med eksperter fra erhvervslivet, sportens- & den sundhedsfaglige verden får alle virksomhedens relationer konkrete værktøjer og gode råd til at skabe stærke relationer, så I kan øge trivslen, sundheden og skabe et godt arbejdsmiljø med resiliente medarbejdere.

Screenshot 2021-11-11 at 14.25.18

Det kræver mod at vise omsorg

I vores digitale læringsunivers får alle jeres interne relationer indsigter og konkrete værktøjer til at øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen.

Vi italesætter det, alle tænker, men som ingen tør at sige højt. Og vi hjælper jer med at komme berøringsangsten til livs og åbne op for de ærlige og sårbare dialoger.  

Gennem korte og konkrete læringvideoer, podcasts, take away filer og interviews finder I konkret hjælp og inspiration til både forebyggelse, damage control, samt fremadrettet videndeling og læring.

Med stærke kompetencer fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden erstatter vi berøringsangst med konkrete løsningsforslag.

Alle vores eksperter har en relevant baggrund og viden til at øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen. 

 

Skab en åben og ærlig kultur på din arbejdsplads

Kontakt os og hør, hvordan Cocuura kan hjælpe dig og din arbejdsplads.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.