Talkshow, episode 1

Cocuura & Livets krøllede vej

Vi er stolte af at kunne præsentere første episode af vores nye talkshow: Cocuura & Livets krøllede vej.

Med Nick Horup som vært inviterer vi den sidste fredag i måneden to gæster fra erhvervslivet, sportens- eller den sundhedsfaglige verden i studiet.

I dette talkshow taler vi om alt det, der er svært. Vi bringer eksempler på hverdagens berøringsangst i fokus, og drøfter jeres indsendte eksempler fra det virkelige liv, hvor ledere og medarbejdere har oplevet berøringsangst. Hver dag opstår der nemlig situationer, hvor berøringsangsten sniger sig ind på arbejdspladserne.

I vores første program har vi besøg af assistenttræner på det danske herre fodboldlandshold, Morten Wieghorst, som bl.a. åbner op for, hvordan han og resten af landsholdet håndterede den virkelig svære situation, da Christian Eriksen kollapsede på banen under EM.

Kim Nøhr Skibsted, CEO for Poul Due Jensens Fond (ejer af Grundfos), deler sine gode råd og fortæller, hvorfor hans medarbejdere altid vil fortælle ham, hvis han har rester i skægget. Hør også, hvorfor direktøren mener, det er vigtigt at huske “H’et” i HR.

Rigtig god fornøjelse.

Alle

Fra hverdagsproblemer til 

store livskriser

 
Til dette program har vi modtaget følgende situationer:
  • Inges medarbejder, Søren, har en cancerramt datter. Inge vil gerne vise omsorg, men er bange for at virke svag som leder.
  • Peters kollega, Mette, har en mand, der er sygemeldt med angst og depression. Peter vil gerne vise omsorg, men er bange for at gøre Mette ked af det.
  • Søren har til et afdelingsmøde opdaget, at chefen har noget siddende i næsen, men ved simpelthen ikke, hvordan han skal få det sagt.
  • Pernilles far fik corona og blev sendt i respirator. Hun føler, at kollegaerne undgår hende og ved ikke, hvordan hun kan åbne op for dialogen.
  • Mogens har en tydeligt overvægtig medarbejder, men er usikker på, om han som leder bør blande sig.

Skal vi drøfte din situation?

 
Har du oplevet berøringsangst på arbejdspladsen? Måske var du usikker på, hvordan du skulle håndtere en given situation? Måske har du følt, at dine kollegaer gik udenom dig, fordi de ikke vidste, hvad de skulle sige?
 
Send os gerne eksempler på store og små udfordringer fra din hverdag, så forsøger vi at få dit eksempel med i et kommende program. Ønsker du at være anonym, er det selvfølgelig helt i orden.

Send dit eksempel

Beskriv situationen og fortæl os, hvad der var svært. Send din mail til help@cocuura.com

Det kræver mod at vise omsorg

Livsstilssygdomme, kritisk sygdom og alvorlige livskriser bliver aldrig hverdagskost, men det rammer alle arbejdspladser. 
Ofte opstår der ukomfortable situationer og berøringsangsten rammer mange, når livet udfordrer. For hvad siger man lige til en værdsat medarbejder og kollega, når livet er allermest skrøbeligt? Det er svært – men netop dérfor er det vigtigt!

Vi kan lukke øjnene, men problemet forsvinder ikke.

Lad os i stedet komme berøringsangsten til livs og sammen åbne op for de menneskelig svære dialoger – også når livets vej slår krøller.

Har du lyst til at få mere inspiration?

Prøv Cocuura gratis i 5 dage inden I beslutter jer

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.