Talkshow, episode 24 - "De unge" edition

Cocuura & Livets krøllede vej

Med Nick Horup som vært inviterer vi den sidste fredag i måneden to gæster fra erhvervslivet, sportens- eller den sundhedsfaglige verden i studiet.

Vi taler om alt det, der er svært og bringer hverdagens berøringsangst i fokus. Hver dag opstår der nemlig situationer, hvor berøringsangsten sniger sig ind på arbejdspladserne.

I denne særlig episode sætter vi fokus de unge medarbejdere på arbejdspladsen. Vi taler om det potentiale, de kommer med, problemerne de unge mennesker kan opleve på en arbejdsplads, samt de udfordringer, der kan opstå, når de nye og de ældre generationer skal arbejde sammen.

Desuden taler vi om, hvordan man på arbejdspladsen kan håndtere medarbejdere, som har børn og unge, der mistrives.

Issam Saou er kunderådgiver i Undo Forsikring, der generelt har et ungt team. Som ny på arbejdsmarkedet deler Issam sine observationer og gode råd til at tage bedst imod unge medarbejdere. Hør bl.a., hvorfor on-boarding og støtte fra de ældre kollegaer er vigtig for at skabe tryghed, og hvordan et forlist parforhold var svært at håndtere som ny medarbejder.

Neela Maria Sris, Cand. psych. aut. og direktør i psykologhuset Encounter, har stor erfaring i arbejdet med unge mennesker og har i samarbejde med Velliv lavet podcastserien “Lær at gå på arbejde.” Psykologen er meget optaget af at hjælpe de mange unge mennesker, som mistrives, hvilket også er årsagen til samarbejdet mellem Sygeforsikring Danmark og Encounter, som med Ungelinjen tilbyder unge medlemmer mellem 16 og 25 år  en gratis telefonisk samtale. 

Den ene af vores to stiftere, Mads Hansen, har selv to teenage børn, som ikke altid synes, det er let at være ung. Hør, hvordan det påvirker Hansen, hvordan det spiller en rolle, når han er på arbejde, og hvordan vi i Cocuura håndterer disse svære situationer.

GRUPPE_2

Hverdagens berøringsangst

Har du oplevet berøringsangst på arbejdspladsen? Måske var du usikker på, hvordan du skulle håndtere en given situation? Måske har du følt, at dine kollegaer gik udenom dig, fordi de ikke vidste, hvad de skulle sige?

 

Skal vi drøfte din situation?

Send os gerne eksempler på store og små udfordringer fra din hverdag, så forsøger vi at få dit eksempel med i et kommende program. Du og din virksomhed vil selvfølgelig være anonyme i talkshowet. 
 

Send dit eksempel

Beskriv situationen og fortæl os, hvad der var svært. Send din mail til help@cocuura.com

Styrk relationerne og
øg trivslen

Har I også indset, at en god frokostordning ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere? De nye generationer vil involveres, deres job skal give mening, og de vil være en del af et stærkt fællesskab.

En stærk kultur med gode relationer er et godt konkurrenceparameter, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har tillid til deres leder og kollegaer – og hvor de tør at tale om alt det, der kan være svært, kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen.

 

Vi vil alle opleve, at livets vej slår krøller. Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme jeres medarbejdere eller deres kære. Der er ingen, der går fri.

Berøringsangsten sniger sig ind, når uvante og ukomfortable situationer opstår. Måden I håndterer de svære situationer på, betyder noget for medarbejdernes trivsel og sundhed – men det betyder også meget for jer som virksomhed, for jeres ry.

Cocuura hjælper jer med at skabe en åben og ærlig kultur med stærke relationer – til fordel for både trivslen, sundheden og bundlinjen. 

Få en halv times introduktion

Hør, hvordan Cocuura kan styrke relationerne, samt øge trivslen og sundheden på din arbejdsplads.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Kom med til launch event

Kom med til launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, ungdomsforsker Søren Østergaard.

Bliv klogere på de unge generationer og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Se de nye videoer på det store lærred, og stil spørgsmål til den dygtige ungdomsforsker.
Det er gratis at deltage

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.