Talkshow, episode 20

Cocuura & Livets krøllede vej

Med Nick Horup som vært inviterer vi den sidste fredag i måneden to gæster fra erhvervslivet, sportens- eller den sundhedsfaglige verden i studiet.

Vi taler om alt det, der er svært og bringer hverdagens berøringsangst i fokus. Hver dag opstår der nemlig situationer, hvor berørings-angsten sniger sig ind på arbejdspladserne.

I denne episode taler vi om en hård jargon på arbejdspladsen, når en kræftramt kollega ikke vil tale om sin situation, børn, der mistrives og mobilfri frokost.

Journalist, TV-vært og medierådgiver, Heidi Frederikke Sigdal, er i sit professionelle virke vant til at spørge ind til svære emner og føler som udgangspunkt ikke, at hun har berøringsangst. Men denne opfattelse ændres alligevel en smule, som dialogen skrider frem i dette talkshow, hvor kommunikationskonsulenten skildrer mellem “at blande sig” og “at vise omsorg.” 

Hør også, hvordan Sigdal mener, man som leder kan gøre en stor forskel for en medarbejder, hvis pårørende er i krise.

Kristian Jensen, CEO i Green Power Denmark, har oplevet berøringsangst i både sit private og professionelle liv.

Hør, hvordan den tidligere finans-, udenrigs-, og skatteminister måtte tage en snak med sine brødre om deres jargon, som for udefrakommende virkede utrolig hård.

Direktøren er meget opmærksom på vigtigheden af at kunne tage de svære dialoger og har på kontoret indrettet små hyggekroge med plads til de vigtige snakke.

LKV20_thumbnail_2560x1610

Fra hverdagsproblemer til store livskriser

I denne episode drøfter vi følgende situationer:
 
  • Finn oplever en hårdere og hårdere omgangstone på arbejdspladsen. Hvordan kan han bryde ud af den?
  • Annes cancerramte kollega vil ikke tale om sin situation. Hvordan kan Anne respektere dette, men alligevel vise sin omsorg? 
  • Josefines medarbejder har en teenage datter, som mistrives. Hvordan kan Josefine, som leder, bedst støtte  medarbejderen?
  • Kan Jørgen bede kollegaer og medarbejdere lægge mobilen væk i frokostpausen og i stedet tale sammen?

 

Skal vi drøfte din situation?

 
Har du oplevet berøringsangst på arbejdspladsen? Måske var du usikker på, hvordan du skulle håndtere en given situation? Måske har du følt, at dine kollegaer gik udenom dig, fordi de ikke vidste, hvad de skulle sige?
 
Send os gerne eksempler på store og små udfordringer fra din hverdag, så forsøger vi at få dit eksempel med i et kommende program. Du og din virksomhed vil selvfølgelig være anonyme i talkshowet. 

Send dit eksempel

Beskriv situationen og fortæl os, hvad der var svært. Send din mail til help@cocuura.com

Det kræver mod at vise omsorg

Har I også indset, at en god frokostordning ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere? De nye generationer vil involveres, deres job skal give mening, og de vil være en del af et stærkt fællesskab.

En stærk kultur med gode relationer er et godt konkurrenceparameter, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har tillid til deres leder og kollegaer – og hvor de tør at tale om alt det, der kan være svært, kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen.

 

Vi vil alle opleve, at livets vej slår krøller. Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme jeres medarbejdere eller deres kære. Der er ingen, der går fri.

Berøringsangsten sniger sig ind, når uvante og ukomfortable situationer opstår. Måden I håndterer de svære situationer på, betyder noget for medarbejdernes trivsel og sundhed – men det betyder også meget for jer som virksomhed, for jeres ry.

Cocuura hjælper jer med at skabe en åben og ærlig kultur med stærke relationer – til fordel for både trivslen, sundheden og bundlinjen. 

Få en halv times introduktion

Hør, hvordan Cocuura kan styrke relationerne, samt øge trivslen og sundheden på din arbejdsplads.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.