Talkshow, episode 17 - Ambassador edition

Cocuura & Livets krøllede vej

Med Nick Horup som vært inviterer vi den sidste fredag i måneden to gæster fra erhvervslivet, sportens- eller den sundhedsfaglige verden i studiet.

Vi taler om alt det, der er svært og bringer hverdagens berøringsangst i fokus. Hver dag opstår der nemlig situationer, hvor berøringsangsten sniger sig ind på arbejdspladserne.

Denne episode er en helt særlig “Ambassador Edition”, hvor vi har inviteret tre af vores fantastiske Cocuura Ambassadors i studiet. Cocuura Ambassadors gør hver dag en kæmpe forskel i vores medlemsvirksomheder. De er hverdagens helte.

I denne episode taler vi om kollegaer, der smasker, børn med angst, stress, konflikt mellem kollegaer og parforhold på jobbet.

Berit Tange, kvalitetsleder hos Erhvervsakademi SydVest, har haft kræft, og valgte at være åben om det på sin arbejdsplads. Hør, hvordan Berit på trods af sin egen åbenhed, selv har oplevet berøringsangst, da en tidligere skolekammerat var uhelbredeligt syg af kræft.

Sponsor & event koordinator hos Easyfood A/S, Betina Stampe Kiel, har sclerose og har ofte oplevet berøringsangst fra kollegaer, og ønsker at hjælpe dem med at spørge ind. Hør bl.a., hvordan Betina har fortalt en kollega, at hun smaskede.

Marianne Gam, Manufacturing Engineer Specialist hos Agilent Technologies A/S, har ikke selv berøringsangst, men forsøger at lytte til sine kollegaer, der har det svært. Hør, hvorfor Marianne mener, det kan give lige så store udfordringer med nære venner, som med parforhold, på arbejdspladsen.

LKV17_Ambassadors_2560 × 1500

Fra hverdagsproblemer til store livskriser

I denne episode drøfter vi følgende situationer:
 
  • Simones nye kollega smasker højlydt. Skal hun sige noget?
  • Jespers søn har flere gange været indlagt på psykiatrisk afdeling med angst. Jespers kollegaer spørger ikke ind, hvilket føles ensomt, men kan han forvente det?
  • To af Sannes kollegaer har en konflikt, der er eksaleret. Skal Sanne blande sig i konflikten, selvom hun ikke er en del af den?
  • Jans medarbejder er på vej tilbage efter en stress sygemelding. Medarbejderen har ret kort lunte, hvilket skaber dårlig stemning. Hvor lang line skal Jan give ham?
  • Sofies chef er kæreste med en chef i en anden afdeling. Problemer på parrets hjemmefront skaber dårlig stemning på arbejdet. Skal Sofie og kollegaerne sige noget?
 

Skal vi drøfte din situation?

 
Har du oplevet berøringsangst på arbejdspladsen? Måske var du usikker på, hvordan du skulle håndtere en given situation? Måske har du følt, at dine kollegaer gik udenom dig, fordi de ikke vidste, hvad de skulle sige?
 
Send os gerne eksempler på store og små udfordringer fra din hverdag, så forsøger vi at få dit eksempel med i et kommende program. Du og din virksomhed vil selvfølgelig være anonyme i talkshowet. 

Send dit eksempel

Beskriv situationen og fortæl os, hvad der var svært. Send din mail til help@cocuura.com

Det kræver mod at vise omsorg

Vi kommer alle til at opleve, at livets vej på et eller andet tidspunkt slår krøller. Angst, depression, stress, alvorlig sygdom, misbrug, ulykker og dødsfald kan ramme alle medarbejdere og deres familier. Det bliver aldrig hverdagskost, men det rammer alle arbejdspladser.

Ofte opstår der ukomfortable situationer og berøringsangsten rammer mange, når livet udfordrer. For hvad siger man lige til en værdsat medarbejder og kollega, når livet er allermest skrøbeligt? Det er svært – men netop dérfor er det vigtigt!

Vi kan lukke øjnene, men problemet forsvinder ikke. Lad os i stedet komme berøringsangsten til livs og sammen åbne op for de menneskelig svære dialoger – også når livets vej slår krøller. 

Cocuura hjælper virksomheder med at skabe en åben og ærlig kultur med stærke relationer – til fordel for både trivslen, sundheden og bundlinjen. 

Få en halv times introduktion

Hør, hvordan Cocuura kan styrke relationerne, samt øge trivslen og sundheden på din arbejdsplads.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.