Styrk relationerne og skab en åben kultur på arbejdspladsen

Består du "birkes-testen"???

Tak fordi du kiggede forbi Cocuura på HR messen. Måske har du fanget, at vi hjælper virksomheder med at styrke relationerne og skabe en åben kultur, hvor man tør at tale om alt det, der er svært.

Så hvorfor har vi nu givet dig en pakke tandstikker?

Du har allerede været modig nok til at scanne QR-koden, men lad os nu se, om du er rigtig modig? 

Se denne korte video og tjek, om du består birkes-testen? Hvis du gør, er du sej! Og hvis ikke, så er du ikke alene… og der er hjælp at hente.

#hvadfanden_thumbnail (2878 × 1596 px)

Gode relationer
er et godt konkurrenceparameter

Har din arbejdsplads også indset, at en god frokostordning ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere? De nye generationer vil involveres, deres job skal give mening, og de vil være en del af et stærkt fællesskab. 

ESG, employer branding og en stærk kultur med gode relationer er gode konkurrenceparametre, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor I har tillid til hinanden – og hvor I tør at tale om alt det, der kan være svært, kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen. 

Vi vil alle opleve, at livets vej slår krøller. Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme jeres medarbejdere eller deres kære. Der er ingen, der går fri. 

Berøringsangsten sniger sig ind, når uvante og ukomfortable situationer opstår. Måden arbejdspladsen håndterer de svære situationer på, betyder noget for medarbejdernes trivsel og sundhed – men det betyder også meget for virksomhedens ry.

Cocuura hjælper jer med at skabe en åben og ærlig kultur, hvor I tør at tale om alt det, der er svært. Hvor I har stærke relationer, naturligt kerer jer om hinanden og tør at vise omsorg – også når det er svært. Vi hjælper jer med at øge trivslen og sundheden på arbejdspladsen. 

Med eksperter fra erhvervslivet, sportens- & den sundhedsfaglige verden får alle virksomhedens relationer konkrete værktøjer og gode råd til at skabe stærke relationer, så I kan øge trivslen, sundheden og skabe et godt arbejdsmiljø med resiliente medarbejdere.

En rundtur i universet

Er du nysgerrig på Cocuuras digitale læringsunivers, kan du her se en 4-minutters rundtur i universet.

Her får du en introduktion til de forskellige formater og kan se, hvordan vi inspirerer til at skabe en god kultur, men også hjælper både ledere, kollegaer og de medarbejdere, der måtte stå i svære situationer.

Screenshot 2022-06-15 at 17.14.54

Skab en åben og ærlig kultur på din arbejdsplads

Kontakt os og hør, hvordan Cocuura kan hjælpe dig og din arbejdsplads.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.