Specialist i sports- & præstationspsykologi

Jakob Hansen

Jakob Hansen er specialist i sports- og præstationspsykologi og arbejder med udvikling af mental styrke hos topatleter, performere, medarbejdere og ledere.

Jakob Hansen har tidligere været fastansat i Team Danmark og har været til 5 OL som sparringspartner for en række af Danmarks bedste atleter og landstrænere. Jakob Hansen er stadig tilknyttet Team Danmark som ekstern konsulent og er blandt andet tilknyttet golflandsholdet. 

Specialisten er medforfatter til 5 bøger om præstationspsykologi og præstationsledelse. 

Til daglig er Jakob partner i doubleyou, et konsulentfirma, der arbejder med udvikling af mennesker og organisationer i erhvervslivet, indenfor kulturen og i sportens verden med den mission at skabe præstationskulturer, der forener det ambitiøse med det menneskelige og langtidsholdbare.

Besøg doubleyou.com

L.1.14-K.1.8

Jakob Hansen tilbyder

Præstér under pres – guide til mental styrke

Præstér under pres tager livtag med klassiske myter og præsenterer en ny og forfriskende forståelse af, hvordan du lærer at præstere. Som sportpsykologiske konsulenter i Team Danmark har forfatterne stor erfaring og indsigt i, hvad det kræver at levere absolutte toppræstationer, når presset er allerstørst.

At præstere under pres er dog ikke forbeholdt topatleter. Flere og flere mennesker oplever at skulle præstere under pres; i kunsten, i erhvervslivet, i dagligdagen.

 

Ubehag. Et nyt syn på præstation

Ordet præstation splitter folk. Nogle taler om ’high performance’ som om præstationer og resultater er meningen med livet. For andre er præstation et fy-ord associeret med forestillinger om folk der bevidstløst spæner rundt i en trædemølle.

Begge opfattelser er forfejlede og udtjente. At præstere kan aldrig være et mål i sig selv. Men uden præstationer kommer vi ingen vegne. De udfordringer menneskeheden står over for, kræver at vi præsterer på et ekstraordinært niveau. Derfor må vi nytænke præstation og præstationsledelse og se det i en mere nutidig og meningsfuld kontekst.

Foredrag med Jakob Hansen

I sine foredrag giver Jakob Hansen et fascinerende indblik i præstationens psykologi med afsæt i konkrete historier fra sport, scenekunst og erhvervsliv, samt den nyeste viden om, hvad der sker med vores hjerne og krop, når vi skal præstere under pres.

Jakob gør op med mange af de sejlivede myter, der præger feltet, og gør det konkret, hvordan enhver, der ønsker at blive så god som muligt, kan få gavn af de nyeste præstationspsykologiske metoder.

 

Mental styrke - lær at præstér under pres som OL-atleterne

Vil du lære at præstere som verdens bedste? På 2 moduler af 2 dages varighed lærer du de præstationspsykologiske metoder og teknikker, som verdens bedste mestrer.

Hvis du er passioneret og ambitiøs, kender du sikkert allerede fornemmelsen af nervøsitet, tvivl eller bekymring, der presser sig på, når du skal yde dit bedste i en vigtig situation. Og tankerne om, hvorvidt du kan levere på højt niveau kommer, når det virkelig gælder. Lær metoderne og teknikkerne til at udvikle din mentale styrke, og brænd igennem uden at brænde ud.

In Search of Mastery

Ledere i ambitiøse organisationer, er under pres. Arbejdstempoet er højt, ny teknologier vinder frem, der er konstant krav om innovation, samtidig med at tingene skal være bæredygtige, lige om hjørnet lurer risikoen for at blive ”disrupted”. Forandringstempoet har aldrig været højere, og det betyder ofte flere konflikter og mere modstand.

Nye mangfoldige generationer er trådt ind på arbejdspladsen og forventer involvering, nærvær, at blive inspireret og at tingene giver mening for fællesskabet og for den enkelte. Og det hele skal selvfølgelig foregå med en øget bundlinje og høj trivsel.

For den erfarne og veluddannede leder er det ikke endnu et forløb omkring forandringsfaser eller samtalemodeller, der vil gøre forskellen. For dem er der brug for at nye tilgange til ledelse og at arbejde med sig selv i endnu højere grad end tidligere.

Lederuddannelsen tager dig med på en rejse mod ikke blot at mestre disciplinen ledelse i en foranderlig verden, men også at mestre dig selv og finde dit ståsted gennem en stærk ledelsesfilosofi.

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele læringsuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Kom med til Cocuura & Friends

Morgenmøde i Vejle tirsdag den 3. september kl. 7:30 – 9:00.

Vi sætter fokus på mental trivsel. Mød Jesper Nøddesbo, som har kæmpet med svære følelser og ensomhed, hvilket han åbner op omkring.

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Kom med til pre-launch event

Kom med til launch event i Vejle torsdag den 22. august 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, psykolog Neela Maria Sris.

Hvordan forebygger vi stress og mistrivsel? Hvilke faresignaler skal vi som leder og kollegaer kende til for at kunne spotte dette? Hvordan skaber vi psykologisk tryghed på arbejdspladsen? Og hvad gør vi, når vi oplever symptomer på stress hos enten os selv eller vores kollegaer og medarbejdere?

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Kom med til launch event

Kom med til launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, ungdomsforsker Søren Østergaard.

Bliv klogere på de unge generationer og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Se de nye videoer på det store lærred, og stil spørgsmål til den dygtige ungdomsforsker.
Det er gratis at deltage

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.