Videohilsen til Tryg Pension

Vi glæder os til at se jer
torsdag den 31. august

Hej Christina, René, Michael og Michael,

Vi glæder os meget til at møde jer alle, men I får lige en lille videohilsen fra os, så I ved lidt mere om, hvad Cocuura er for en størrelse. Desuden har I fået mulighed for at oprette et Cocuura login, så I kan gå på opdagelse. Derfor tager vi jer også med på en lille rundtur i  universet.

Løn, god pensionsaftale og en lækker frokostordning kan ikke længere stå alene i kampen om de rigtige medarbejdere. En stærk kultur med gode relationer, trivsel og et godt arbejdsmiljø er også vigtige konkurrenceparametre.

Vi ser frem til at høre, hvad der optager jer og drøfte mulighederne for samarbejde. Vi tror nemlig, at vi i kombination kan gøre en stor forskel på arbejdspladserne – og være en stærk magnet for både virksomhedernes tiltrækningskraft og jer i Tryg.

Vi ses i Ballerup torsdag den 31. august.

De bedste hilsner,  

Lena Boel & Mads Hansen

Tryg_videohilsen_thumbnail

En rundtur i universet

På godt 6 minutter giver Lena jer en særlig rundtur i universet, hvor I guides igennem opbygningen og tankerne bag. 

Her får I en introduktion til de forskellige formater og kan se, hvordan vi hjælper alle virksomhedens relationer til at styrke relationerne samt den fysiske og mentale sundhed generelt, men også hjælp til at støtte, når livets vej slår en krølle.

Rundtur_Tryg_thumbnail

Det kræver mod at vise omsorg

I vores digitale læringsunivers får alle virksomhedens interne relationer indsigter og konkrete værktøjer til at øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen.

Vi italesætter det, alle tænker, men som ingen tør at sige højt. Og vi hjælper med at komme berøringsangsten til livs og åbne op for de ærlige og sårbare dialoger.  

Gennem korte og konkrete læringvideoer, podcasts, take away filer, talkshow og interviews finder ledere, kollegaer og medarbejdere konkret hjælp og inspiration til både forebyggelse, damage control, samt fremadrettet videndeling og læring.

Med stærke kompetencer fra erhvervslivet, sportens- og den sundhedsfaglige verden erstatter vi berøringsangst med konkrete løsningsforslag.

Alle vores eksperter har en relevant baggrund og viden til at øge den fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed på arbejdspladsen. 

 

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.