Videohilsen til C.L. Seifert

En lille hilsen fra Cocuura

Hej Anders, Jens, Søren og Henrik,

Vi har haft et rigtig godt møde med Henrik, hvor vi fik vendt mange spændende tanker og potentielle samarbejdsmuligheder.

Vi synes, vi skylder jer andre en kort introduktion, så her får I en lille videohilsen, så I ved lidt mere om, hvad Cocuura er for en størrelse. I kan også se en lille rundtur i universet længere nede på siden.

Vi er meget positive over jeres ønske om at byde ind på agendaen med de unges trivsel og mentale helbred. Det kunne være spændende at lave noget sammen, og vi vil se frem til at mødes og drøfte mere konkrete muligheder for eventuelt samarbejde.

Rigtig god dag i Kolding

De bedste hilsner,  Lena Boel & Mads Hansen

WTW_thumbnail

En rundtur i universet

På 4-minutter giver Lena jer en rundtur i universet, hvor I kan se de forskellige formater. 

Her kan I se, hvordan vi hjælper alle virksomhedens relationer til at styrke relationerne samt den fysiske og mentale sundhed generelt, men også hjælp til at støtte, når livets vej slår en krølle.

Screenshot 2022-06-15 at 17.14.54

Det kræver mod at vise omsorg

Cocuura hjælper virksomheder med at styrke relationerne og skabe en åben og ærlig kultur, hvor man tør at tale om alt det, der er svært – til fordel for både trivslen, sundheden og bundlinjen.

En frokostordning er nemlig ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere. De nye generationer vil involveres, deres job skal give mening, og de vil være en del af et stærkt fællesskab.

En stærk kultur med gode relationer er et godt konkurrenceparameter, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har tillid til deres leder og kollegaer – og hvor de tør at tale om alt det, der kan være svært, kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen.

Vi vil alle opleve, at livets vej slår krøller. Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme jeres medarbejdere eller deres kære. Der er ingen, der går fri.

Berøringsangsten sniger sig ind, når uvante og ukomfortable situationer opstår. Måden I håndterer de svære situationer på, betyder noget for medarbejdernes trivsel og sundhed – men det betyder også meget for jer som virksomhed, for jeres ry. 

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Kom med til launch event

Kom med til launch event i Vejle fredag den 31. maj 2024, hvor vi introducerer vores nye ekspert, ungdomsforsker Søren Østergaard.

Bliv klogere på de unge generationer og det gode samarbejde på arbejdspladsen. Se de nye videoer på det store lærred, og stil spørgsmål til den dygtige ungdomsforsker.
Det er gratis at deltage

Har du kollegaer, der også har lyst til at deltage, kan du nemt tilmelde flere. Ved udeblivelse uden afbud opkræves et no-show fee på 300kr.

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.