Introduktion til talkshow gæster

Cocuura & Livets krøllede vej

Vi har tilladt os at række ud til dig med en forespørgsel på deltagelse i vores talkshow; Cocuura & Livets krøllede vej. Talkshowet, hvor vi taler om alt det, der er svært.

Med Nick Horup som vært inviterer vi hver måned to gæster fra erhvervslivet, sportens- eller den sundhedsfaglige verden i studiet. Du kan se eksempel på en tidligere episode nederst på siden.

 

Vi drøfter cases, hvor ledere, kollegaer og medarbejdere har oplevet svære situationer. Hver dag opstår der nemlig situationer, hvor berøringsangsten sniger sig ind på arbejdspladserne.

I denne 5 minutters video giver vi dig en kort introduktion til formatet, samt hvad det kræver at deltage. Vi håber, du har lyst til at være med i den grønne sofa.

LKV-intro_thumbnail-min

Se eksempel på talkshowet

Vi drøfter alt fra hverdagsproblemer til store livskriser.

Nedenfor kan du se eller lytte til en tidligere talkshow episode, hvor vi havde besøg af Kristian Jensen og Heidi Frederikke Sigdal. 

De taler om en hård omgangstone. kræft, børn, der mistrives og brug af mobiltelefon i frokostpausen.

 
LKV20_thumbnail_2560x1610

Har du brug for mere viden?

Har du spørgsmål, så kontakt Lena Boel på lena@cocuura.com eller mobil 28 83 51 31

Det kræver mod at vise omsorg

Cocuura hjælper virksomheder med at styrke relationerne og skabe en åben og ærlig kultur, hvor man tør at tale om alt det, der er svært – til fordel for både trivslen, sundheden og bundlinjen.

En frokostordning er nemlig ikke længere er nok til at tiltrække og fastholde medarbejdere. De nye generationer vil involveres, deres job skal give mening, og de vil være en del af et stærkt fællesskab.

En stærk kultur med gode relationer er et godt konkurrenceparameter, men skabes ikke over natten. Men formår I at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne har tillid til deres leder og kollegaer – og hvor de tør at tale om alt det, der kan være svært, kan I se det på trivslen, sundheden, fællesskabet – og bundlinjen.

Vi vil alle opleve, at livets vej slår krøller. Angst, stress, depression, ulykker, dødsfald, misbrug og alvorlig sygdom kan ramme jeres medarbejdere eller deres kære. Der er ingen, der går fri.

Berøringsangsten sniger sig ind, når uvante og ukomfortable situationer opstår. Måden I håndterer de svære situationer på, betyder noget for medarbejdernes trivsel og sundhed – men det betyder også meget for jer som virksomhed, for jeres ry. 

Log In

Når du logger ind, kommer du ind til Mit Cocuura, hvor du får overblik over hele vidensuniverset. Indholdet er delt op efter medlemstyperne; leder, kollega og sygdomsramt for at give dig et bedre overblik. Du kan vælge videoer ud fra den profil, der passer bedst til dig eller gå på opdagelse i hele universet.

Book en demo

Er du nysgerrig på, hvordan Cocuura kan styrke relationerne samt øge trivslen og sundheden på jeres arbejdsplads?

Vil du se, hvordan det digitale læringsunivers er bygget op?

Eller har I specifikke behov i netop jeres virksomhed, som vi skal drøfte?

MadsHansen-Cocuura
Book en halv times mødes med Mads, som giver dig en introduktion og drøfter jeres ønsker og behov.

Har I en specifik krise og har akut brug for hjælp, må du endelig kontakte os direkte på telefon 70 20 52 50 eller mail help@cocuura.com

Cocuura & Livets krøllede vej

Krøllet

Hvornår har du sidst oplevet berøringsangst på arbejdspladsen?
I vores talkshow Cocuura & Livets krøllede vej drøfter vores gæster eksempler på hverdagens berøringsangst.

Har du en situation, som vores gæster skal drøfte, modtager vi den meget gerne.

  • Beskriv situationen, hvor du oplevede berøringsangst.
  • Hvad var svært?
  • Hvad ønsker du, at vi skal drøfte?
  • Nævn gerne, hvis du ønsker, at dit og virksomhedens navn er anonymt.

Vi gør dit eksempel anonymt og behandler din information med fortrolighed. Dit og virksomhedens navn nævnes ikke, hvis du ikke ønsker det.

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi får rammesat casen helt rigtigt.